fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Președintele UNPR a participat la reuniunea zonală a partidului

Citește Și

- Reclamă -

unpr dna deputat - Ziarul INCOMODPreședintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, 28 martie, la Călărași, la reuniunea zonală a partidului, alături de președinții organizațiilor din Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Călărași, Ialomița și Giurgiu și de parlamentarii aleși în colegiile din regiunea III Sud Muntenia.

În cadrul întâlnirii, a fost analizată activitatea politică a organizațiilor județene din regiune, precum și activitatea aleșilor din această regiune. Subiectul principal al reuniunii a fost consolidarea planului de acțiune pentru implementarea proiectului UNPR de a număra un milion de membri la alegerile de anul viitor.

- Reclamă -

În context, președintele UNPR Gabriel Oprea a subliniat necesitatea extinderii organizațiilor județene către zona rurală și le-a solicitat celor prezenți să implice mai mult locuitorii din zonele rurale în activitățile Uniunii.

Organizația de tineret a partidului a propus ca 30% din cei un milion de membri pe care UNPR își propune să-i numere în 2016 să fie tineri și s-a angajat să ducă la îndeplinire acest proiect.

S-a discutat, de asemenea, despre inițiativa legislativă a UNPR privind introducerea votului de la 16 ani, despre Programul „Primul loc de muncă” dar și despre taxa de solidaritate.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut