fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Un bărbat și o femeie bănuiți că au înșelat mai mulți agenți economici, reținuți de polițiști

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat și o femeie bănuiți că, prin folosirea de calități mincinoase ce le-ar fi permis efectuarea de controale, ar fi determinat mai mulți comercianți să le remită diferite sume de bani, au fost depistați de polițiștii din Călărași.  Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul I.P.J. Călărași au depistat, pe raza localității Frăsinet, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 28, respectiv 49 de ani, din București, bănuiți că ar fi înşelat mai mulţi agenţi economici.

- Reclamă -

În urma controlul autoturismului cu care se deplasau, polițiștii au descoperit în compartimentul motor un pachet de țigări în care se aflau 700 lei, bani despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost primiţi cu puţin timp în urmă de la un agent economic.

Ulterior, poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile celor doi fiind ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri cu valoare probantă în cauză.

Aceștia sunt bănuiți că, în perioada mai – iunie 2016, ar fi înșelat mai mulți comercianți din judeţul Călăraşi cu sume de la 100 la 400 de lei.

- Reclamă -

Pentru realizarea activității ilicite, se deplasau în comune învecinate Bucureştiului, unde prezentau o legitimație falsificată ce atesta în mod neveridic o calitate ce le permitea efectuarea de controale. Sub pretextul controlului produselor expuse spre vânzare, ar fi determinat agenţii economici să le remită bani, ca urmare a neregurilor constatate.

Faţă de cele două persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut