fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Polițist local bătut în fața unei primării! EXCLUSIV

Citește Și

- Reclamă -

Un polițist local din cadrul Primăriei Salcia a fost bătut chiar în fața sediului instituției de către un bărbat recalcitrant! Pe data de 6 august, în jurul orei 23.00, polițistul local a sunat la secția de Poliție din Apostolache pentru a reclama faptul că în urmă cu 30 de minute fusese lovit cu pumnul în zona feței de către un bărbat pe nume Dinu Viorel.

Polițiștii s-au deplasat la locul respectiv și în fața primăriei l-au găsit pe polițistul local care a povestit că în timp ce era de serviciu în cadrul Primăriei Salcia a observat că pe strada din fața unității administrative se afla Dinu Viorel, care provoca scandal. Polițistul local spune că i-a solicitat acestuia să înceteze, moment în care Dinu Viorel l-a lovit cu pumnul în zona feței.

- Reclamă -

Polițiștii l-au identificat pe agresor, care a fost dus inițial la secția de Poliție din Apostolache dar, întrucât se afla în stare de ebrietate și continua să aibă un comportament violent, a fost internat nevoluntar la Spitalul de Urgență Ploiești, pe secția de Psihiatrie, la unitatea de pe strada Buna Vestire.

Polițistul local a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova unde, în urma examinării medico-legale a fost stabilit faptul că prezenta leziuni traumatice care ar fi putut proveni de la un corp dur și, totodată, că leziunile pot fi din ziua respectivă. Polițistul local nu a necesitat îngrijiri medicale, nefiindu-i pusă viața în pericol.

Procurorul de serviciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus ca în cauză să fie întocmit proces verbal de sesizare din oficiu pentru infracțiunea de ultraj, iar actele premergătoare au fost înaintate Parchetului, care a propus cercetare în stare libertate. Pe numele lui Dinu Viorel a fost deschis dosar penal pentru ultraj.

- Reclamă -

Citește și: Prahovean arestat pentru ultraj, după ce a aruncat cu pietre într-un polițist! EXCLUSIV

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut