fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Radu Socoleanu, acuzat că i-a furat mașina și hainele lui Emanuel Ilie

Citește Și

- Reclamă -

Scandalul dintre Emanuel Ilie și Radu Socoleanu capătă amploare tot mai mare! Potrivit anumitor surse apropiate celor doi, Radu Socoleanu este acuzat că i-a furat atât hainele lui Emanuel Ilie, cât și mașina dobândită în timpul căsătoriei, alături de fosta sa soție. Totul ar fi pornit de la faptul că după divorț, fosta soție a lui Emanuel Ilie ar fi avut o relație cu Radu Socoleanu, căreia a vrut să-i pună punct în urmă cu două luni. Numai că atunci Radu Socoleanu i-ar fi luat mașina și hainele fostului soț, pentru a o obliga pe aceasta să țină în continuare legătura cu el.

Martorii prezenți astăzi la intrarea B a Primăriei Ploiești, unde a avut loc scandalul dintre cei trei (Ilie, Socoleanu, și fosta soție a lui Ilie) le-au povestit reporterilor ziarului Incomod filmul evenimentelor. În timp ce Emanuel Ilie discuta cu fosta sa soție a atins-o pe cot, moment în care Radu Socoleanu s-ar fi enervat că „a pus mâna pe ea”. Socoleanu ar fi început întreg scandalul și chiar ar fi încercat să-l lovească pe Ilie, numai că a fost tras de fosta soție a acestuia. Emanuel Ilie i-ar fi cerut lui Socoleanu să o lase în pace pe femeie și să-i înapoieze atât hainele, cât și mașina, ba chiar i-a reproșat acestuia că în acel moment purta una dintre cămășile lui și era încălțat cu o pereche de pantofi care îi aparțin. Jandarmii de la Palatul Administrativ, care au văzut toată faza, au mers lângă cei trei pentru a aplana conflictul, dar Radu Socoleanu a sunat la 112. Când a ajuns Salvarea la fața locului, Radu Socoleanu le-ar fi spus cadrelor medicale că a fost abuzat sexual de către fosta soție a lui Emanuel Ilie, ba chiar că Ilie i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu fosta lui soție, dar el a refuzat acest lucru.

- Reclamă -

Radu Socoleanu a fost transportat la Urgențe, dar se pare că medicii au constatat că nu suferă de afecțiuni medicale, așa că nu i s-au acordat îngrijiri. Martorii spun că în niciun moment Emanuel Ilie nu l-a agresat pe Radu Socoleanu, ci că doar i-a cerut acestuia să o lase pe femeie în pace și să le restituie lucrurile.

Ulterior, se pare că toți cei implicați au depus plângeri la Poliție. Reporterii ziarului i-au contactat atât pe Radu Socoleanu, cât și pe Emanuel Ilie pentru puncte de vedere, dar aceștia nu au răspuns la telefon.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut