fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Prahovean cercetat pentru evaziune fiscală în formă continuată

Citește Și

- Reclamă -

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal care a vizat un prahovean de 43 de ani.

Acesta a fost cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată (145 de acte materiale).

- Reclamă -

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale,  ar fi  înregistrat în contabilitate facturi emise în numele a cinci firme, cu obiect de activitate prestări de servicii în domeniul construcţiilor, servicii care în realitate nu s-ar fi efectuat.

Astfel, bărbatul s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul de stat, valoarea prejudiciului creat fiind de 144.177 lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cine sunt candidații pentru Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova

Începând de astăzi candidaturile depuse de formațiunile politice, alianțe sau candidați independenți, rămân definitive.Conform BEJ Prahova, pentru funcția...
Sari la conținut