fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Proiectele Primăriei Ploiești așteaptă studiile de fezabilitate

Citește Și

- Reclamă -

Redeschiderea pasajelor subterane din zona Bariera București și construirea Spitalului Municipal, sunt câteva dintre proiectele pe care primarul Adrian Dobre le are în vedere pentru Ploiești.

Pentru a afla în ce stadiu se află aceste proiecte, reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe primarul Ploieștiului.

- Reclamă -

Legat de pasajele subterane din zona Bariera București, Adrian Dobre a spus că sunt așteptate expertizele, urmând să se facă studiul de fezabilitate:

„S-au făcut expertize și pentru pasajele subterane din zona Bariera București. Așteptăm să vină expertizele cu soluția propusă și apoi se va face studiul de fezabilitate. Deocamdată s-au finalizat expertizele în acest sens. După expertize se va constata ce trebuie făcut și se va face studiul de fezabilitate”, a spus primarul Dobre.

Referitor la situația Spitalului Municipal, primarul Adrian Dobre a spus că se așteaptă finalizarea studiului de prefezabilitate:

- Reclamă -

„În cursul zilei de ieri am primit datele și de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Au fost solicitate date de la toate spitalele. Așteptăm finalizarea studiului de prefezabilitate”, a spus edilul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut