fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Autoritățile din Măneciu jignesc suporterii Petrolul 52. FOTO-DOCUMENT

Citește Și

- Reclamă -

Un document semnat de șeful postului de Poliție Măneciu, Adrian Cepoiu, de primarul din Măneciu, Vasile Cordoș și de șeful Poliției Locale Măneciu, Daniel Stoian, crează revoltă în rândul suporterilor Petrolul 52, care sunt jigniți de atitudinea autorităților din comună cu privire la meciul care va avea loc duminică pe stadionul „Avântul”, între echipa ploieșteană și cea din Măneciu.

Documentul este adresat persoanelor fizice sau juridice care desfășoară activități economice în comuna Măneciu, prin care acestea sunt îndemnate de autorități să își suspende activitatea duminică, în intervalul orar 12.30 – 17.00.

- Reclamă -

„Această recomandare are drept scop menținerea liniștii și ordinii publice, prevenirea faptelor de distrugere, furt și violență sau alte acte de vandalism care au fost înregistrate la meciurile anterioare.”, se arată în document.

De remarcat este și faptul că Daniel Stoian, șeful Poliției Locale Măneciu care a semnat respectivul document, este, în același timp, și căpitanul echipei de fotbal „CS AVÂNTUL MĂNECIU”, care va juca în meciul de duminică împotriva echipei ploieștene.

Iată documentul prin care suporterii ploieșteni au fost jigniți de autoritățile din Măneciu:

- Reclamă -

maneciu petrolull - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut