fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

⁠⁠⁠Femeia din Ploiești care și-a ucis băiatul după ce a băut o sticlă de Metaxa a fost trimisă în judecată

Citește Și

- Reclamă -

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au finalizat ancheta în cazul crimei din cartierul Mihai Bravu. Lucia Groza, aflată în arest preventiv, a fost trimisă în judecată, marți, 13 decembrie, sub acuzația de omor calificat, dosarul aflându-se pe rolul Tribunalului Prahova. Pentru fapta sa, ploieșteanca riscă o pedeapsă cu închisoarea de 20 de ani.

Crima din Mihai Bravu a avut loc la începutul lunii octombrie, dar polițiștii au aflat despre această faptă abia după ce Lucia Groza s-a autodenunțat. Așa au aflat și anchetatorii că femeia săvârșise crima în noaptea de 3 spre 4 octombrie, după ce își făcuse mai întâi curaj cu o sticlă de Metaxa.

- Reclamă -

Lucia a stat mai multe zile cu cadavrul în casă, până a reușit să sape o groapă în curte. Acolo a ascuns cadavrul fiului ei. După două săptămâni, timp în care a trăit un coșmar, după cum singură a recunoscut, a alertat autoritățile și și-a recunoscut fapta.

A fost arestată preventiv încă din data de 17 octombrie și în arest a rămas până în prezent, pentru că procurorii au solicitat instanței prelungirea mandatului de arestare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut