fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Polițist condamnat la muncă în folosul comunității la o școală din Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Vasile Tudose, fost agent în cadrul Poliției din localitatea Filipeștii de Pădure, trimis în judecată pentru fapte de corupție și-a primit astăzi pedeapsa. Tribunalul Prahova a decis că Tudose este vinovat pentru săvârșirea a trei fapte penale: luare de mită, de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală și fals intelectual și a decis să-l condamne la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Pedeapsa o va executa fie la Școala din Filipeștii de Târg, fie la primăria din această localitate. Agentul de poliție nu va mai putea să-și exercite funcția pe o perioadă de doi ani de la data rămânerii definitive a sentinței.

- Reclamă -

Decizia Tribunalului Prahova, luată joi, nu este una definitivă și va putea fi atacată cu recurs. Colegul lui Tudose, Dumitru Burduja, inculpat și el în același dosar, așteaptă pronunțarea, vineri, după ce instanța a decis disjungerea cauzei.

Citește cum acționau polițiștii corupți din Filipeștii de Pădure

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut