fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

SGU renunţă la stadionul Ilie Oană! Ce spune viceprimarul

Citește Și

- Reclamă -

ilie oana - Ziarul INCOMODSocietatea de Gospodărire Urbană Ploieşti va renunţa la administrarea stadionului Ilie Oană din cauza taxelor la stat şi a pierderilor din buget cu care se confruntă. Potrivit viceprimarului Raul Petrescu, stadionul urmează să intre în atribuţiile CSM Ploieşti, soluţia fiind propusă la unison de către reprezentanţii SGU, dar şi ai grupului Petrolul.

„Există un proiect de hotârâre ca Stadionul Ilie Oană să fie preluat de CSM. Societatea de Gospodărire Urbană Ploieşti este pe pierdere cu administrarea stadionului. Fiind societate comercială plăteşte anumite taxe la stat, iar CSM-ul nu ar plăti aceste taxe pentru că nu este societate comercială şi este în subordinea primăriei. CSM este o variantă agreată şi de clubul Petrolul, dar trebuie găsite soluţii juridice pentru a fi adoptat acest proiect înainte de august 2015. Asta pentru că este necesară o rectificare bugetară, iar această rectificare nu se poate face decât la 6 luni după aprobarea bugetului, actualul buget fiind aprobat în februarie. În principiu, nu poate fi introdus încă acest proiect de hotărâre. Preluarea stdionului de către CSM este o variantă propusă la unison de către SGU şi clubul Petrolul. Momentan se lucrează la acest proiect, dar nu poate fi introdus înainte de luna august, până nu se găseşte o modalitate legală.” a declarat viceprimarul Ploieştiului, Raul Petrescu.

- Reclamă -

Acest transfer ar însemna scutirea de la plata impozitelor locale aferente arenei, dar şi posibilitatea unei chirii mai mici pentru clubul Petrolul.

 

 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident între 2 mașini și un microbuz cu 17 pasageri

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini și un microbuz cu 17 pasageri s-a produs marți...
Sari la conținut