fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Amenzi de peste 70.000 lei pentru comerț ilegal

Citește Și

- Reclamă -

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu colegi din cadrul Serviciului Rutier, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea, descoperirea și combaterea ilegalităţilor comise cu ocazia producerii, prelucrării şi comercializării produselor agroalimentare. Acțiunea a vizat și domeniul obţinerii şi utilizării subvenţiilor la aceste produse, în vederea protejării bugetului consolidat al statului şi a sănătăţii populaţiei

Polițiștii au fost prezenți în Bărcănești, Puchenii Mari și Gorgota. Astfel, au fost verificați 18 agenți economici, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 72.841 lei.

- Reclamă -

Totodată, au fost confiscate legume și flori, pentru care persoanele care  le comercializau nu au putut face dovada provenienței.

Exemplu:

Polițiștii au depistat un bărbat de 50 de ani din Bărcănești care vindea legume la poarta din fața locuinței, marfă pentru care nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.

- Reclamă -

Produsele respective au fost confiscate, în cauză fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut