fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

România va cere Serbiei extrădarea lui Sebastian Ghiță

Citește Și

- Reclamă -

Ministrul Internelor a anunțat, astăzi 14 aprilie 2017, că România urmează să ceară Serbiei extrădarea fostului deputat Sebastian Ghiță, care a fost prins cu acte false la Belgrad.

Carmen Dan a declarat la o televiziune că procedurile vor fi desfășurate prin Ministerul Justiției.

- Reclamă -

Polițiștii români vor merge la Belgrad când să îl aducă pe Ghiță când procedurile de aducere în țară vor fi finalizate. Sebastian Ghiță era împreună cu fratele său în momentul când a fost prins, acesta prezentând acte reale.

Iată mai jos comunicatul emis de IGPR după ce Sebastian Ghiță a fost prins la Belgrad:

„În urma activităților investigative complexe și a informațiilor furnizate de Direcția Operațiuni Speciale și Direcția de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române, în cursul acestei nopți, în Belgrad, a fost localizat și reținut inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian. În momentul depistării, fostul parlamentar a prezentat pentru legitimare „documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent, se derulează procedura legală în astfel de situații”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut