fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Cum a fost prins Giuliano Dumitrașcu, unul dintre cei mai periculoși infractori români

Citește Și

- Reclamă -

giuliano dumitrascu - Ziarul INCOMODGiuliano Dumitrașcu, unul dintre cei mai periculoși infractori români, căutat de șapte ani de polițiștii italieni pentru omor, a fost prins de 1 mai de procurorii DIICOT din Ploiești. Infractorul se ascundea în tabăra de la Năvodari unde se campase pentru o vacanță de câteva zile la cort. Aici a fost recunoscut de unul dintre „prietenii” procurorilor care a dat imediat alerta.
Activitatea infracțională a interlopului român pare desprinsă din filme și nu exagerăm cu nimic atunci când spunem asta. În februarie 2015 a scăpat de polițiști escaladând un bloc de zece etaje, în plus acesta a scăpat și de carabineri după ce a omorât cu sânge rece un bijutier.
Surse judiciare au declarat pentru ziarulincomod.ro că, în februarie 2015, Dumitrașcu a fost la un pas să cadă în plasa procurorilor DIICOT din Ploiești. Aceștia aveau în lucru o anchetă care viza un dealer de droguri, care închiriase sub un nume fictiv un apartament din București. La momentul percheziției, dealerul – despre care la acel moment anchetatorii nu aveau informații prea multe – a reușit să scape de mascați escalandând balcoanele blocului, deși apartamentul său se afla la etajul șapte. I s-a pierdut urma până în seara zilei de 1 mai, când a fost recunoscut de un colaborator al DIICOT. El este anchetat mai nou pentru trafic de droguri, fiind acuzat că intenționa să vândă în Ploiești și nu numai 540 de pastile ecstasy, dar și cannabis și cocaină. Spunem mai nou, pentru că Dumitrașcu nu se află deloc la prima faptă penală. În anii 90 a fost încarcerat pentru 9 ani în România pentru tentativă de omor, iar din anul 2008 este căutat de autoritățile italiene după ce a omorât cu sânge rece un bijutier din Roma pe care apoi l-a jefuit. Giuliano Dumitrașcu a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut