fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Zeci de furturi au loc în spitalele din Ploiești! FOTO-DOCUMENT

Citește Și

- Reclamă -

Zeci de furturi au loc anual în spitalele din Ploiești! Statisticile puse la dispoziția ziarului Incomod de Poliția Prahova arată că din 2014 numărul a crescut anual, cele mai multe astfel de infracțiuni fiind săvârșite la Spitalul Județean de Urgență Ploiești de pe strada Găgeni.

În anul 2014, Poliția a înregistrat 20 de sesizări, dintre care două la Secția 1 (Spitalul Boldescu și Spitalul de Pneumologie), 11 la Secția 2 (Spitalul Județean de pe Găgeni, Spitalul din cartierul Cina și Spitalul de Boli Infecțioase) și șapte la Secția 4 (Spitalul de Pediatrie, Spitalul Buna Vestire, Maternitatea).

- Reclamă -

În 2015 au fost sesizate 21 de furturi din unitățile spitalicești, unul la Secția 1, 12 la Secția 2, unul la Secția 3 (Spitalul Municipal Schuller și Spitalul CF aparțin de Secția 3) și șapte la Secția 4.

În 2016 numărul a crescut, fiind sesizate 25 de astfel de fapte, după cum urmează: cinci la Secția 1, 11 la Secția 2, trei la Secția 3 și șase la Secția 4.

Cât despre anul acesta, din ianuarie până în prezent au fost înregistrate nouă furturi din spitale, două la Secția 1, două la Secția 2 și cinci la Secția 4.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut