fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Zeci de furturi au loc în spitalele din Ploiești! FOTO-DOCUMENT

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Zeci de furturi au loc anual în spitalele din Ploiești! Statisticile puse la dispoziția ziarului Incomod de Poliția Prahova arată că din 2014 numărul a crescut anual, cele mai multe astfel de infracțiuni fiind săvârșite la Spitalul Județean de Urgență Ploiești de pe strada Găgeni.

În anul 2014, Poliția a înregistrat 20 de sesizări, dintre care două la Secția 1 (Spitalul Boldescu și Spitalul de Pneumologie), 11 la Secția 2 (Spitalul Județean de pe Găgeni, Spitalul din cartierul Cina și Spitalul de Boli Infecțioase) și șapte la Secția 4 (Spitalul de Pediatrie, Spitalul Buna Vestire, Maternitatea).

- Reclamă -

În 2015 au fost sesizate 21 de furturi din unitățile spitalicești, unul la Secția 1, 12 la Secția 2, unul la Secția 3 (Spitalul Municipal Schuller și Spitalul CF aparțin de Secția 3) și șapte la Secția 4.

În 2016 numărul a crescut, fiind sesizate 25 de astfel de fapte, după cum urmează: cinci la Secția 1, 11 la Secția 2, trei la Secția 3 și șase la Secția 4.

Cât despre anul acesta, din ianuarie până în prezent au fost înregistrate nouă furturi din spitale, două la Secția 1, două la Secția 2 și cinci la Secția 4.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img