fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Un bărbat de 25 de ani urmărit internațional pentru viol depistat de poliţişti

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat, de 25 de ani, urmărit internațional de autorităţile judiciare britanice, pentru viol, a fost depistat de poliţiştii din Dâmbovița. Activitatea a beneficiat de sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 9 august 2017, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au depistat un bărbat, de 25 de ani, din Valea Mare, care era urmărit internaţional.

- Reclamă -

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare britanice au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de viol.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Curții de Apel Ploieşti, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Marea Britanie.

- Reclamă -

Până la îndeplinirea procedurilor de predare, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut