fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Motivul pentru care râde Kim Jong-un la fiecare test nuclear

Citește Și

- Reclamă -

Întrebarea poate părea neserioasă în condițiile în care Coreea de Nord tocmai a efectuat duminică al șaselea său test nuclear. În toate fotografiile de la acest test reușit, ca și de la cele care l-au precedat, atitudinea destinsă a dictatorului nord-coreean Kim Jong-un poate lua prin surprindere. Însă, spun experții, totul este meticulos calculat.

Kim Jong-un izbucnește în râs în fața unei hărți militare, Kim Jong-un râde înconjurat de generali cu gurile până la urechi, Kim Jong-un e bucuros în mijlocul copiilor nord-coreeni… E un leit-motiv în noianul de imagini de propagandă difuzate de Coreea de Nord: liderul este pur și simplu radios! Cu atât mai mult când e vorba de lansarea unei rachete intercontinentale!

- Reclamă -

Regimul de la Phenian afirmă că a testat o bombă cu hidrogen, reușind astfel al șaselea său test nuclear. Însăși Ri Chun-Hee, prezentatoarea vedetă a țării, chiar dacă a ieșit la pensie, a fost cea care a anunțat succesul cu un entuziasm impresionant.

Citește continuarea pe digi24.ro!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut