fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Mai mulți ziariști cunoscuți, implicați în mai multe scandaluri, și-au dat demisia

Citește Și

- Reclamă -

Bombă pe piaţa media autohtonă! Toată conducerea unui ziar central şi-a dat demisia în semn de solidaritate cu unul dintre şefii publicaţiei. Totul se întâmplă la ‘România liberă’, acolo unde mai mulți jurnaliști şi-au anunțat plecarea de la cotidianul deținut de Alexander Adamescu, anunţă paginademedia.ro.

Sursa citată spune că este vorba despre Răzvan Chiruță (redactor-șef) și senior editorii Mihai Duță, Mircea Marian, Silviu Sergiu, Cătălin Prisăcariu sau Petre Bădică. De altfel, aceștia au fost implicați, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri la fostele locuri de muncă, de unde au plecat cu ceartă. Aceştia s-au alăturat lui Sabin Orcan, căruia i s-a cerut, de către patronat, să părăsească ziarul, pe fondul problemelor financiare. Orcan a confirmat doar plecarea sa, nu și a colegilor: „Mă despart în mod amiabil de ziar, cu acordul părților. Urmează să mă dedic altor proiect”, conform sursei citate.

- Reclamă -

sursa: stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut