fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Elena Udrea, audiată în dosarul lui Vasile Blaga

Citește Și

- Reclamă -

Fostul ministru Elena Udrea este așteptată astăzi la Tribunalul București pentru a fi audiată în dosarul lui Vasile Blaga, în care fostul lider PNL este judecat pentru trafic de influenţă în dosarul finanţării ilegale a PDL în perioada 2011-2012. La instanță mai sunt așteptați alți patru martori.

În 3 mai, Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv că judecarea dosarului în care Vasile Blaga este acuzat de trafic de influenţă pentru finanţarea ilegală a PDL în perioada 2011-2012 poate începe la Tribunalul Bucureşti. În dosarul finanţării ilegale a PDL, în 28 noiembrie 2016, procurorii DNA Ploieşti l-au trimis în judecată pe fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga, pe care îl acuză de trafic de influenţă, pentru că, în perioada 2011-2012, când era secretar general al PDL şi senator, ar fi primit în patru rânduri, printr-un interpus, 200.000 de euro şi 500.000 de euro de la fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan.

- Reclamă -

Blaga a demisionat din funcţia de copreşedinte al PNL imediat ce procurorii DNA Ploieşti au început urmărirea penală în cazul său.

Sursa: www.stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Prahova: un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit mai mulți copaci

Un șofer a pierdut controlul volanului în timp ce mergea pe DN 72, în Prahova, și a lovit mai...
Sari la conținut