fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

CSM Ploieşti-CSM Slobozia – Doar victoria contează!

Citește Și

- Reclamă -

csm - Ziarul INCOMODFetele de la CSM Ploieşti au un singur obiectiv, victoria, în partida cu CSM Unirea Slobozia.

Handbalistele de la CSM Ploieşti au oferit o replică dârză pe terenul echipei HC Zalău fără ca prestaţia lăudabilă a oaspetelor să aducă, la final de joc, şi un rezultat favorabil. Eşecul la două goluri diferenţă înregistrat în faţa teamului antrenat de Gheorghe Tadici, 20-22, menţine echipa ploieşteană la o distanţă rezonabilă de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off-ul întrecerii. Tocmai de aceea, partida care urmează, cu CSM Slobozia, nu le rezervă fetelor antrenate de Goran Kurteş decât soluţia unui succes indispensabil. Într-un reviriment clar arătat pe parchet în ultimele dispute din campionat, CSM Ploieşti poate fi din nou convingătoare pe teren propriu aşa cum s-a întâmplat şi la testul cu HC Dunărea Brăila adjudecat clar de Ana Toth şi compania. În efectiv complet,  Kurteş poate miza pe o mobilizare generală în tabăra formaţiei sale înaintea unui joc extrem de important pentru atingerea obiectivului plasării grupării în play-off. CSM Ploieşti-CSM Slobozia este duminică, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor Olimpia.

- Reclamă -

Băieţii joacă mâine cu HC Argeş

Echipa masculină a CSM-ului ploieştean continuă cursă fără obstacole către Liga Naţională. După succesul la scor realizat la Alexandria, pe terenul Universităţii, scor 34-27, ploieştenii pregătesc atent importantul meci care vine. Mâine, de la ora 12.00, în sala Olimpia, echipa antrenată de Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu joacă cu HC Argeş într-un meci extrem de important pentru podiumul întrecerii.

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut