fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Jandarmeria, în legătură cu protestele: Se vor alătura şi jandarmii călare. Vor fi folosite toate resursele. Ne vom asigura că nu vor fi probleme

Citește Și

- Reclamă -
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat, sâmbătă la Digi24, că nu poate estima numărul oamenilor care vor participa la protestul de sâmbătă, dar jandarmii sunt pregătiţi “pentru a gestiona toate situaţiile care ar putea afecta ordinea şi siguranţa publică şi că sunt “interesaţi de buna desfăşurare a activităţilor cotidiene, traficul rutier, funcţionarea instituţiilor publice”. De asemenea, acesta a zis că la protest vor lua parte şi jandarmii călare.
“Am făcut de ieri recomandări celor care intenţionează să participe la protest, să o facă paşnic, civilizat, să comunice cu personalul nostru, să respecte indicaţiile făcute de colegii mei. Ne vom asigura că nu vor fi probleme care să afecteze siguranţa cetăţenilor”, a spus Georgian Enache.
Acesta a mai spus că vor fi “atâtea efective cât comandantul acţiunii va considera că este necesar”.
Întrebat dacă vor fi la protest şi jandarmii călare, acesta a spus: ”bineînţeles. Colegii mei vor fi alături de trupele pedestre, dar depinde şi de condiţiile meteo.”
Sursa: www.hotnews.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut