fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Codrin Ștefănescu, întrebat de ce PSD permite persoanelor cu probleme penale să facă parte din Guvern: Pentru că putem

Citește Și

- Reclamă -

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca partidul permite persoanelor cu probleme penale sa faca parte din Guvern pentru ca poate face acest lucru si a anuntat ca vor urma modificari ample ale Codurilor Penale, intr-un interviu pentru adevarul.ro.

Intrebat daca vor urma discutiile in Comisia Iordache pe marginea Codurilor Penale, Codrin Stefanescu a raspuns: „Vor fi modificate Codurile Penale mult. (…) In sens pozitiv”.

- Reclamă -

In opinia sa, societatea civila inseamna „partea aia mare din Romania care ne-a votat si ne-a dat aceasta imputernicire”.

„Cei de la #rezist, daca vor sa faca un partid unic, cu Kovesi presedinte, prim-ministru si imparat, trebuie sa vina cu acest program in fata romanilor sa-l voteze. Daca romanii vor o tara cu #rezist, schimbam si steagul si imnul cu #, iar noi ceilalti ne aplecam cu respect. Cat nu sunt votati si au 5%, cu tot SRI-ul in spate, cu Coldea cu tot, nu poti sa vii sa faci program si sa implementezi niste idei pentru cealalta mare majoritate care formeaza 50% sau 60% si care a votat”, a spus acesta, potrivit transcriptului publicat pe site-ul adevarul.ro.

Intrebat de ce PSD permite persoanelor cu probleme penale sa faca parte din Guvern, dupa cum a declarat Liviu Dragnea in aceasta saptamana, Codrin Stefanescu a raspuns: „De ce? Pentru ca putem”.

- Reclamă -

El a argumentat ca „PSD este tinta predilecta a personajelor toxice care, impreuna, unit, formeaza statul paralel” iar aceste persoane folosesc „autoritatea in care sunt numiti – ilegal si neconstitutional – bugetul, subalternii si informatiile pentru a face politica, pentru a stabili cine traieste si cine moare, cine e arestat si cine e liber”.

Sursa: www.hotnews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut