fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

FOTO. O mașină a fost distrusă de un brad aruncat de la balcon

Citește Și

- Reclamă -

Postarea de pe Facebook a unei ploieştence, a stârnit revoltă! Femeia a postat pe rețeaua de socializare imagini cu o mașină distrusă de un brad aruncat de la balconul unui bloc.

”Voiam să vă arăt în ce țară trăim. Trăim în țara în care unii oameni își aruncă bradul de la balcon pe mașinile parcate. Fără să gândească, fără bun simț, fără creier. Imaginează-ți că poate treci singur sau cu copilul și îți sparge capul un brad aruncat de la etaj. Imaginează-ți că pe unii nu ii interesează nimic mai mult decât să nu obosească până la ghena de gunoi.
Pozele nu sunt de pe net. Tocmai mi le-a arătat un amic și l-am rugat să mi le trimită să le postez. Atât sunt unii de cretini. Atât de mult!!!”, a spus Andra Nistor pe Facbook. 

Citește și: EXCLUSIV – Accident mortal! Șoferul nu a fost audiat pe motiv că se pregătea de nuntă

- Reclamă -

O situaţie asemănătoare a fost descoperită şi în cartierul Malu Roşu din Ploieşti. Un brad a fost aruncat de la balcon fără a se înregistra însă probleme. A fost doar o chestiune de noroc. Bradul a rămas blocat în copacul din faţa blocului.

Vă prezentăm imaginile mai jos:

 - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

sursa: Republika News

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut