fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Mai mulți funcționari publici din Primăria Ploiești vor fi concediați

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Tensiunile s-au acutizat la nivelul executivului ploieștean din cauză bugetului deficitar pe care Primăria Ploiești îl are în acest moment.

Practic, în acest moment, municipalitatea a creionat un buget cu 50% mai mic, atât pentru societățile aflate în subordinea Consiliului Local, care se află oricum într-o situație financiară precară, cât și pentru cele care prestează diverse servicii în oraș.
Drept urmare, nu există zi în care directorii societăților la care acționar majoritar este Consiliul Local Ploiești să nu vină la sediul Primăriei pentru a-i prezenta primarului Adrian Dobre care ar fi efectele în cazul în care ar fi nevoiți să funcționeze cu sumele din buget propuse de edilul șef al orașului.

Spre exemplu, în cazul în care lucrurile nu se vor schimba, la SGU Ploiești conducerea ar fi nevoită să ia în calcul concedierea unui număr important de angajați, în timp ce la TCE Ploiești există atât riscul ca societatea să nu mai ofere gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru pensionari și elevi, cât și să reducă din numărul personalului angajat.
Surse din rândul funcționarilor publici ne-au spus că primarul Adrian Dobre, pentru a reduce din cheltuieli, ia în calcul acum și schimbarea organigramei Primăriei Ploiești și reducerea numărului de funcționari.

- Reclamă -

Acum, rămâne de văzut care va fi poziția oficială a edilului șef al orașului și ce decizii va lua. Însă, nu avem cum să nu ne întrebăm de ce Dobre a emis o dispoziție prin care și-a majorat salariul în condițiile în care știa că situație veniturilor Primăriei Ploiești este una cu adevărat dezastroasă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut