fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

LaRock 2024: ce trupe vor cânta

Citește Și

- Reclamă -

În inima Prahovei, pe domeniile încărcate de istorie ale Domeniului Cantacuzino, se desfășoară unul dintre cele mai mari festivaluri din centrul tarii. Continuându-și traseul ce promite a deveni tradiție, festivalul LaRock își întâmpină oaspeții pentru a doua oară, aducând împreună muzica, arta și pasiunea. În perioada 15-18 august, pe măsură ce vara își etalează splendoarea, festivalul promite patru zile vibrante de concerte, magie și comunitate.

Pe o suprafață de 150 de hectare, între copaci seculari și câmpuri întinse de iarbă verde, LaRock promite un spectacol de neuitat, sub cerul liber. Anul acesta festivalul se întinde pe durata a 4 zile și 3 nopți, cu 3 scene: Main, Diskoteca și Avangard.

- Reclamă -

Imaginează-ți scena principală, pulsând sub greutatea ritmurilor rock ale trupelor consacrate precum Vama și Subcarpați, și ecoul energic al celor de la Alternosfera și Zdob și Zdub. Aici, muzica nu doar că răsună, ci te transpune într-o stare de spirit liberă și neînfrânată, unde fiecare acord pare să bată la unison cu inima ta. Pe langa cele 4 trupe super cunoscute, scena principala ni-i promit si pe Trooper, Dirty Shirt, S.P.P., Masterpiece, Altar, Toulouse Lautrec, Myqueen, The Zoo, Rosu Vara, Nuante, Sedativ, Mister C, Star Crystal, Romb, The Voodoo Child, Civic Rebels, Myst, Lunatic si Green Prophet.

Într-o oglindă muzicală completă, pe scena Avangard adevărata magie a rockului românesc prinde contur. Aici, talente, de orice vârstă, se vor lupta să-și facă auzite vocile, reflectând spiritul inovator și pasionat al festivalului. Este locul unde muzica întâlneşte speranta și unde fiecare acord are povestea lui de spus. Scena Avangard va găzdui un concurs național de trupe rock, în co-producție cu Zeedo Shop. Sunt pregătite 18 poziții, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Trupele ce vor trece de preselecții vor fi împărțite câte 6 pe zi și vor canta față în față cu scena principală. Publicul prezent va fi cel care decide cine merită coroana de câştigător duminică seară.

Dar festivalul LaRock nu este doar un sanctuar al rockului tradițional.

- Reclamă -

Când ceasul bate miezul nopții, LaDiskoteca ia viață cu ritmuri Retro și Disco ce aduc aminte de zilele aurii ale anilor ’90 și 2000. Sub cerul înstelat, intr-o ploaie de lumina si neon, inconjurati de butaforia anilor reprezentativi fiecarei zi, participantii vor petrece alaturi de jiji Lazar, K- lu, Saya Band, Chester May Drum, Papee, DJ Cristi, Ponea si DJ Mugurel, transformand fiecare noapte într-o călătorie nostalgică prin timp.

Surprizele scenei vor fi completate de artiști internaționali, în curs de confirmare, ce vor fi capitani ai acestei călătorii în care, dacă ai puterea să transformi ritmul într-un dansator, atunci vei putea pompa ritmul până la epuizare. Scena LaDiskoteca nu se închide mai devreme de ora 6 AM.

Fiecare artist și melodie este o promisiune a trei nopți nesfârșite de distracție, un imn al libertății și al tinereții veșnice.

Transformă-ți fiecare noapte într-o poveste și fiecare dans într-o aventură sub stelele LaRock!

- Reclamă -

LaRock transcende granițele unui festival muzical obișnuit, devenind un veritabil carnaval de experiențe.

Între călărie, sărituri cu bungee de la 50 de metri înălțime, unde poți admira întregul parc înainte de a face saltul vieții tale, tauri mecanici care își provoacă vizitatoriî să îi domolească dacă pot, și petreceri cu neon, fiecare colț al domeniului este gata să te surprindă.

Poți opta pentru o schimbare de look la barberul nostru sau te poți revigora cu un masaj, perfect pentru a-ți începe ziua sau pentru a-ți recăpăta energia după o noapte de distractie.

Pentru familii, LaRock este un loc de joacă ideal! Pachetul special de zi include activități ca pictura pe față, animatori, personaje din poveşti, locuri de joacă dinamice, tobogane de apă și spectacole de magie, toate gândite să aducă zâmbete pe chipurile celor mici și să creeze amintiri prețioase.

Facilitățile festivalului sunt de top, incluzând locuri de parcare generoase, zone de camping amenajate, selecții culinare gourmet, inclusiv burgeri, dulciuri, sucuri proaspete și opțiuni vegane, toate completate de răcoritoarea zonă de gelato, perfectă pentru zilele calde de vară.

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...