fbpx
sâmbătă, aprilie 27, 2024
spot_img

Ce a pățit bărbatul care a bătut un tânăr care a încercat să o apere pe soția pe care o agresa

Citește Și

- Reclamă -

Un tânăr a ajuns la spital aseară, după ce a vrut să-i ia apărarea unei femei care era agresată de soț pe stradă! Tânărul l-a văzut pe bărbat că o bătea pe femeie într-o parcare din Piața Victoriei din Ploiești și a oprit mașina dorind să sară în apărarea femeii. Martorii spun că în acel moment bărbatul i-a dat un pumn puternic, care l-a doborât la pământ pe tânărul care s-a umplut de sânge.

O ambulanță și poliția au venit la fața locului. Martorii au indicat că bărbatul se numește Adrian Raicu și că este patronul unui magazin de încălțăminte din zonă.

- Reclamă -

Poliția Prahova de asemenea l-a identificat și l-a audiat dimineață la Secția 1 Poliție Ploiești. A fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe și pentru violență în familie. De asemenea, agresorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei. Acesta are 40 de ani, este din Bărcănești și nu are antecedente penale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Ciolacu, născut la Buzău: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. Val de critici la adresa premierului după...

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, născut la Buzău, a făcut o gafă de proporții la Timișoara unde a declarat: ”Buzăul nu...
Sari la conținut