fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Mii de bătăi și scandaluri în Prahova, anul trecut: 10 bătăi în medie pe zi. Care este situația în restul țării

Citește Și

- Reclamă -

În Prahova au fost înregistrate anul trecut mii de bătăi și scandaluri, fapte care au fost reclamate la poliție! Potrivit Poliției Prahova, au fost sesizate 3.376 de infracțiuni de loviri și alte violențe, ceea ce înseamnă în medie 281 pe lună și 10 pe zi! La aceste cifre se adaugă și alte infracțiuni, cum ar fi încăierarea, pentru care au fost înregistrate nouă dosare penale, tulburarea liniștii și ordinii publice, 41 de fapte sesizate, și vătămarea corporală, șapte fapte înregistrate.

Pentru municipiul Ploiești, media este de două scandaluri pe zi și 57 pe lună, luând în considerare faptul că, potrivit Poliției Prahova care ne-a furnizat datele statistice, în anul 2017 au fost sesizate 684 de infracțiuni de loviri și alte violențe. Cât despre încăierări, la nivelul municipiului Ploiești au fost sesizate patru fapte. Totodată, polițiștii ploieșteni au fost sesizați despre zece fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice. În Ploiești nu a fost sesizată nicio faptă de vătămare corporală.

- Reclamă -

În paralel, în București anul trecut au fost sesizate 7.709 loviri sau alte violențe, ceea ce înseamnă o medie de 642 pe lună, respectiv 21 pe zi. Polițiștii au mai fost sesizați despre 34 de fapte de vătămare corporală, 23 de încăierări și 407 fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice.

La nivel național în 2017 au fost sesizate 92.543 de loviri sau alte violențe. Statistic, acest lucru înseamnă o medie de 7.712 pe lună și 257 pe zi. Au mai fost înregistrate 291 de vătămări corporale, 141 de încăierări și 1.576 de fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PODCAST Cred tinerii tot ce văd pe internet?!

În zilele noastre găsim pe internet informații a căror corectitudine este greu de verificat. Nu de puține ori, ceea...
Sari la conținut