fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Rosal a cărat uscăturile de la Poliția Locală. Pe vorbe

Citește Și

- Reclamă -

Mâine, 15 martie, are loc la sediul Poliției Locale Ploiești ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică. Și pentru că o să aibă parte de oaspeți, Poliția Locală s-a pus pe curățenie.

Din fericire au primit și un ajutor din partea ROSAL-ului care a trimis o mașină să ajute la înfrumusețarea zonei.

- Reclamă -

Pentru a vedea despre ce este vorba, reporterii Republika News au sunat la RASP pentru a cere un punct directorului Raul Petrescu. Acesta a promis că va reveni cu un răspuns.
Cum era și firesc l-am sunat pe Adrian Vaida, directorul Poliției Locale pentru a ne lămuri despre mașina ROSAL din curtea instituției.

”Nu am dat comandă. Au venit doar și au ridicat gunoiul menajer. Curățenia au făcut-o angajații instituției. S-au strâns frunze, gunoi… Și s-au umplut pubelele pentru că e mai mult decât facem de obicei și au venit și au ridicat… Că aveam crengi, aveam alte…Deci nu facem lucruri de genul ăsta, avem oameni… N-am nicio treabă cu nimeni, niciun patri-pris și asta e. Acesta este motivul pentru care a venit mașina, a fost o camionetă, un camion. Pubelele erau pline cu crengi, frunze… Acesta este singura problemă care a fost și trebuie să aveți garanția că ceea ce vă spun eu este adevărat.”

O fi nu o fi cu parti-pris-uri, uite așa ROSALUL încasează din banii ploieștenilor ca să nu se împiedice cineva de vreo … uscătură prin curtea Poliției Locale.

- Reclamă -

Poate că acest ”cadou” făcut de directorul ROSAL către directorul Poliției Locale poate reprezintă o formă de recompensare pentru că firma Service Team Birotica a directorului ROSAL are contract cu Poliția Locală. Așa că între prieteni, ce mai e o mașină de transportat crengi uscate?

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut