fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

VIDEO. Bărbat arestat după ce i-a spart casa lui Gică Hagi și alte locuințe din Pipera

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au reținut ieri un tânăr bănuit că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din locuință după ce acesta ar fi încercat să pătrundă ilegal, prin efracție, într-un imobil din cartierul Pipera. Aceasta a fost arestat preventiv şi introdus în Arestul Central al D.G.P.M.B.

La data de 14 martie, în jurul orelor 01:00 polițistii ilfoveni, sub coordonarea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict  a unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furturi din locuințe.

- Reclamă -

Persoana în cauză, un tânăr de 26 de ani, din comuna  Berceni, Județul Ilfov, a fost surprinsă în timp ce ar fi încercat să pătrundă ilegal într-un imobil din Voluntari, fiind  prins la scurt timp de polițiști  după ce acesta ar fi  încercat să fugă de la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada decembrie 2017- martie 2018, tânărul ar fi pătruns în mai multe locuințe de lux din cartierul Pipera din oraşul Voluntari, de unde ar fi sustras sume de bani și bunuri  de valoare: bijuterii, ceasuri, obiecte de artă, veselă din argint etc. Potrivit unor surse, printre casele unde a pătruns prin efracție și de unde a furat bunuri se numără și cea a lui Gheorghe Hagi.

Prejudiciul este estimat la  80.000 de euro.

- Reclamă -

Cel în cauză a fost reținut de polițiști  pentru 24 de ore și a fost prezentat în această dimineață instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a nouă infracțiuni de furt calificat şi două tentative la infracţiunea de furt.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut