fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

VIDEO. Bărbat încătușat și culcat la pământ, după ce a traversat neregulamentar și a refuzat să se legitimeze

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a fost încătuşat de poliţişti după ce a fost prins că a traversat printr-un loc nepermis și a refuzat să se legitimeze, în zona Piața Centrală din Piatra-Neamț.

După cum se poate observa în imagini, trei polițiști au folosit asupra acestuia și spray cu piper, în timp ce îi puneau cătușele.

- Reclamă -

Din informațiile oferite de reprezentanții Poliției Locale Piatra-Neamț, incidentul a avut loc astăzi (14 martie) în jurul orei 11:45. E vorba de un echipaj mixt (Poliția Locală cu Poliția Română). Se pare că bărbatul (51 de ani din Piatra-Neamț) ar fi refuzat să meargă la sediul Poliției și, conform unei proceduri legale în cazul nelegitimării, s-a folosit măsura de imobilizare, relatează www.stiri-neamt.ro.

„Era o echipă mixtă de trei agenți de poliție (doi de la Poliția Națională și unul de la Poliția Locală), Persoana respectivă a traversat neregulamentar deși trecerea pentru pietoni era la câțiva metri. A fost oprit în vederea legitimării și avertizării. Persoana a refuzat să se legitimeze. A dat date false de identificare, fapt pentru care a fost invitat la sediul Poliției. A refuzat iar și s-a impus aplicarea procedurilor legale cu mijlocele din dotare. În final a fost condus la sediul poliției unde a fost identificat și sancționat.” a declarat șeful Poliției Locale Piatra-Neamț, Eugen Pancu.

https://www.facebook.com/ziarpiatraneamt/videos/1884572771613543/

- Reclamă -

Sursa: www.stirileprotv.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – RO-Alert: Cod portocaliu de grindină în Prahova. La Vâlcănești, stratul de gheață are câțiva centimetri

Vreme extremă în ziua de Paște, în Prahova. ISU a emis mesaje RO-Alert pentru populația din mai multe localități....
Sari la conținut