fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Escrocherie cu bilete Wizz Air la 1 euro

Citește Și

- Reclamă -

O nouă escrocherie circulă în aceste zile în mediul online. Utilizatorilor li se promit două bilete Wizz Air plus 500 de euro bani de cheltuială, pentru o destinație aleasă de ei, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului.

Pagina de internet spre care sunt direcționați utilizatorii cuprinde un chestionar cu trei întrebări. „Promoția” ar avea loc pentru că Wizz Air a împlinit 15 ani de la primul zbor, iar fiecare utilizator poate primi 2 bilete – sau cel puțin așa li se promite. Ca totul să pară credibil, pe pagină există și comentarii false de pe Facebook ale unor presupuși utilizatori care au plătit taxa de 1 euro și au primit biletele pe e-mail.

- Reclamă -

Escrocheria a fost semnalată și de redactorul-șef al publicației online Start-up.ro, Vlad Andriescu, care remarcă faptul că utilizatorii sunt în continuare dispuși să își ofere datele personale sau banii, fără să stea pe gânduri, dacă li se promite o ofertă avantajoasă.

„Câte săptămâni au trecut de la scandalul Cambridge Analytica? Ei bine, 35.000 de oameni apreciază această pagină care spune că primești bilet gratuit la WizzAir dacă bifezi 3 răspunsuri, scrii pe Facebook Mulțumesc WizzAir și dai un euro. Bravo celor care au făcut acest scam. Uneori apreciezi mai mult hoțul, decât prostul”, scrie Vlad Andriescu pe Facebook.

sursa: digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut