fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Primarul Adrian Dobre spune că CSM Ploiești a încălcat legea

Citește Și

- Reclamă -

Încă de anul trecut, reporterii ziarului Incomod au solicitat din partea primăriei Ploiești copii după o serie de facturi și de documente referitoare la contracte pe care le are municipalitatea. Reprezentanții Direcției de Comunicare din cadrul Primăriei Ploiești au refuzat transmiterea documentelor, pe motiv că acestea nu sunt destinate publicității.

Însă, în luna noiembrie a anului trecut, CSM Ploiești, condus de Silviu Crângașu, consilierul personal al primarului Adrian Dobre detașat pe funcția de director, a publicat pe site mai multe contracte și facturi dintre club și Paulus SRL.

- Reclamă -

Încă de atunci, reporterii noștri au întrebat care din cele două instituții încalcă legea: primăria care refuză să pună la dispoziție documentele, sau CSM care face publice date de identificare ale unei societăți comerciale.

Pe data de 25 aprilie reporterii noștri au transmis chiar o solicitare scrisă în atenția primarului Adrian Dobre în care îi solicitam în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public să facă lumină în acest caz și să spună cine încalcă legea: primăria condusă de el, sau Clubul Sportiv Municipal condus de consilierul său personal.

Răspunsul a venit de abia la finalul săptămânii trecute, iar primarul spune că „potrivit legislației în vigoare, documentele care includ informațiile cu privire la datele personale sunt exceptate de la accesul liber al cetățenilor”. Cu alte cuvinte, primarul spune că instituția pe care o conduce este cea care a procedat corect, iar CSM a încălcat legea. Așteptăm acum ca autoritățile competente să ia măsurile care se impun.

- Reclamă -

Vezi răspunsul primarului Adrian Dobre:

 - Ziarul INCOMOD

Documente postate de CSM pe site-ul clubului (facem precizarea că datele de identificare ale societății au fost blurate de către redacție, pe site-ul CSM sunt publice):

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut