fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Trei deputați prahoveni (PNL și PMP) au lipsit la votul modificării Codului de Procedură penală

Citește Și

- Reclamă -

Modificarea Codului de Procedură penală s-a facut luni seară târziu. După cum era de așteptat PSD, ALDE și UDMR au reușit să voteze pentru lăsând opoziția în corzi.

Dintre cei 66 de deputați PNL au fost prezenți doar 43 care au votat contra. Doi dintre cei trei deputați de Prahova s-au aflat printre cei absenți. Este vorba de Roberta Anastase și Răzvan Prișcă.

- Reclamă -

Este de neînțeles absența Robertei Anastase care anunțase într-un mesaj pe Facebook: ”Ca vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Organizaţiei de Cooperare Economică a Marii Negre particip, la Tirana, la sesiunea plenara a acestei organizaţii unde, printre altele, m lupt ca România sa îşi menţină poziţia de Secretar General Adjunct. Biletul de întoarcere este luat pentru aceasta seara,deşi lucrările continua la Tirana, pentri a participa la votul final de mâine unde ar fi trebuit votat raportul Comisiei Juridice. Schimbarea a făcut-o PSD-ul abia ieri la ora 16.”.

 - Ziarul INCOMODDespre deputatul Răzvan Prișcă nu putem presupune decât că a avut întârziere trenul, deputatul de Prahova având cabinet în Satu Mare.

Al treilea deputat care a lipsit este Cătălina Bozianu de la PMP.

- Reclamă -

Nu ne mai mirăm că opoziția este ca și inexistentă din moment ce nici în momente importante aleșii neamului chiulesc.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut