fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Banca Mondială a aflat din presă că Guvernul a renunțat la finanțarea autostrăzii Comarnic-Brașov, în valoare de 35 de milioane de euro

Citește Și

- Reclamă -

Reprezentanții Băncii Mondiale spun că au aflat din mass-media că Guvernul României a renunțat la finanțarea de 35 de milioane de euro pentru realizarea autostrăzii Comarnic-Brașov!

Guvernul PSD a anunțat că a renunțat la parteneriatul cu Banca Mondială privind construcția autostrăzii, adică a dat cu piciorul celor 35 de milioane de euro pe care instituția îi punea la dispoziție pentru realizarea investiției.

- Reclamă -

 

Ministerul Transporturilor şi Ministerul Finanţelor Publice au renunţat la această variantă, iar astfel se marchează al patrulea eşec al autostrăzii Comarnic-Braşov.

Guvernul nici nu s-a deranjat să anunțe Banca Mondială.

„Noi am aflat din presă că guvernul a renunţat la parteneriatul cu noi pentru acest proiect. Urmează să discutămm cu ei“, spune Tatiana Proskuryakova, directorul de ţară al Băncii Mondiale pentru Ro­mânia şi Ungaria.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut