fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

GALERIE FOTO – UPDATE – Ce spune primăria Blejoi. Cum se rezolvă problema decolmatării în Blejoi. Un locuitor acuză primarul

Citește Și

- Reclamă -

Update:

Primăria Blejoi spune că s-a intervenit la solicitarea proprietarului unei locuințe care a acuzat faptul că apa îi pătrunde în cantitate foarte mare în curte. Mai mult, se menționează faptul că proprietarul ar fi spus că se va ocupa singur de reparații.

- Reclamă -

Iată mai jos răspunsul emis de Primăria Blejoi:

„Ca urmare a ploilor abundente din ultima perioadă, au fost chemate persoanele abilitate pentru a rezolva situaţia ivită la locuinţa domnului ………, din Blejoi, nr. ……., care a acuzat faptul că apa îi pătrunde în cantitate foarte mare în curte, precum şi în casa aflată în curs de construcţie. în acest sens, a depus sesizarea înregistrată la noi sub nr. 9349/09.07.2018.
Potrivit raportului de serviciu întocmit de către domnul ………., poliţist local, reiese că apa avea un debit atât de mare din cauză că cetăţeanul care a reclamat situaţia către ziarul dvs., domnul …….. (vecin cu numitul ………) nu avea curăţate şi întreţinute şanţul şi podeţul aferente proprietăţii sale.
Mai mult, dl ……… a solicitat sprijinul autorităţiii locale pentru scoaterea tubului metalic înfundat care nu permitea scurgerea apei pluviale. Acest sprijin i-a fost acordat de îndată, procedându-se la înlăturarea acestuia şi reluarea cursului normal al apelor pluviale. Acesta a menţionat că ” se descurcă singur pentru reparaţii”.
Având în vedere cele relatate vă aducem la cunoştinţă că, potrivit prevederilor art. 10, lit. k) din OUG nr. 21/2002 privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale, curăţarea şi întreţinerea şanţurilor, rigolelor şi podeţelor aferente proprietăţii este o obligaţie ce revine cetăţenilor, iar nerespectarea sau neîndeplinirea acesteia constituie contravenţie în domeniul bunei gospodăriri a localităţilor urbane şi rurale şi se sancţionează potrivit legii.”

Știre inițială:

- Reclamă -

Un cititor a semnalat că intrarea în curtea locuinței sale a devenit imposibil de folosit în mod normal, acesta fiind nevoit să sară peste un șanț pentru a putea intra în curte.

În comuna Blejoi din județul Prahova au fost efectuate lucrări de decolmatare, iar în urma lucrărilor unui locuitor i-a fost distrusă calea de acces în curte. Acesta a trimis câteva imagini alături de un mesaj în care susține că primarul comunei ar fi de vină.

Iată mai jos imaginile și mesajul cititorului:

„Cum rezolvă primarul din Blejoi problema decolmatării… nu mai intră nimeni în curte… nu îmi vine să cred.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut