fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Ultimul drum spre fiul condamnat la moarte, în Malaezia. Ionuț Gologan va fi vizitat de tatăl său

Citește Și

- Reclamă -

ionut gologan - Ziarul INCOMODTatăl lui Ionuț Gologan, prahoveanul care a fost condamnat la moarte în Malaezia după ce a fost prins cu droguri pe aeroportul din Kuala Lampur, a plecat miercuri să își vadă fiul. Ar putea fi ultima întâlnire a băiatului cu familia, dat fiind că tânărul va fi executat în luna august, dacă apelul făcut, la ultima instanță ce-l mai poate salva, nu se va încheia în favoarea lui.

Dumitru Gologan a fost ajutat de oameni cu suflet mare să facă această călătorie, poate cea din urmă către Malaezia. La capătul drumului își va putea vedea fiul nu mai mult de 40 de minute. Nu-i va putea duce acestuia nici alimente, nici altceva din partea familiei, Ionuț aflându-se acum într-o închisoare de maximă securitate, în care regulile sunt foarte stricte. “M-a sunat de dimineaţa şi mi-a spus că abia aşteaptă să mă vadă. Când o să intru în puşcărie o să fiu dezbrăcat complet. De acolo mi s-a spus că nu a plecat nimeni. Am încredere în autorități că poate se va face ceva să-l scape. Mă gândesc să ajung cu bine la el și nu știu cum voi reacționa când voi pleca de acolo”, a spus Dumitru Gologan, la ProTV.

- Reclamă -

Între timp, în țară, bunica tânărului caută necontenit o soluție pentru a-i salva viața nepotului său. Femeia le-a scris autorităților din România, Regelui Mihai, dar și sultanului din Malaezia, cel care are puterea să-l grațieze pe Ionuț. Aceasta îi cere să-i suspende băiatului pedeapsa cu moartea și să-l trimită în România, unde tânărul să facă închisoare pentru fapta sa. Numai să nu fie executat!

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Chetă pentru ca o elevă romă să meargă la olimpiadă. S-a întors cu locul I

Profesorii unei școli au făcut chetă pentru ca o elevă romă să meargă la o olimpiadă națională. Fata nu...
Sari la conținut