fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Scene incredibile într-un spital. Mama unui băieţel bolnav, alungată de medic: „Valea afară!”

Citește Și

- Reclamă -

medic 18626400 - Ziarul INCOMODUn incident grav s-a întâmplat, joi dimineață, la Spitalul „Dimitrie Castroian” din Huși. O mamă s-a prezentat împreună cu băiețelul său în vârstă de 2 ani și jumătate la secția de urgențe a spitalului, însă a fost alungată de medic deoarece nu avea biletul de trimitere.

Preluată de medicul de gardă, femeia le-a explicat cadrelor medicale faptul că băiețelului i-a fost rău întreaga noapte și că la ora 6:30 a decis să vina la spital.

- Reclamă -

De aici, medicii UPU au redirecționat-o către secția de Pediatrie a unității spitalicești. Potrivit bzv.ro, femeia a mers și a așteptat împreună cu băiețelul pe holurile secției de pediatrie preț de 3 ore jumătate, iar în jurul orei 10:00, sătulă de așteptat, a mers la medicul pediatru.

Reacția acestuia a fost halucinantă. „Valea afară! Valea! Unde ți-e biletul de trimitere? Eu întâi îmi fac pacienții mei”, i-a spus medicul.

Femeia nedormită și cu copilul bolnav a cedat nervos și a început să țipe și ea la medic, cerând să i se dea rezultatele analizelor pentru a merge la un alt medic.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut