fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Lukoil România SRL, obligată la plata a peste 17 milioane de euro către o firmă românească. Decizia este definitivă

Citește Și

- Reclamă -
Lukoil România SRL a fost obligată să plătească daune de peste 17 milioane de euro către firma SC Inter Distribution Company SRL. Decizia este definitivă, după ce apelul formulat de Lukoil a fost respins. 

 

În octombrie 2017, Tribunalul București a dispus rezilierea contractului de furnizare a produselor nepetroliere pentru stațiile de distribuție a carburanților Lukoil România din culpa exclusivă a gigantului rus.

- Reclamă -

Lukoil România SRL a fost obligată să achite 17.108.123,67 Euro, cu titlu de daune-interese, către SC Inter Distribution Company SRL.

DETALII AICI: Lukoil România SRL a pierdut în prima instanță un proces, în urma căruia trebuie să plătească 17 milioane de euro!
Apelul formulat de Lukoil România SRL a fost respins ca inadmisibil.
 - Ziarul INCOMOD

 

„Peste 100 de oameni au rămas fără un loc de muncă după ce Lukoil România SRL a încalcat obligațiile contractuale și a falimentat compania românească SC Inter Distribution Company SRL, care avea o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei.  Planul de distrugere a companiei românești a fost pus în aplicare de Lukoil România SRL în anul 2009. Scopul pe care l-a urmărit gigantul rus a fost de a scăpa de plata obligațiilor contractuale și plata mărfii livrate. Lukoil a încălcat grav prevederile contractului semnat cu firma românească privind aprovizionarea stațiilor cu produse nepetroliere.

- Reclamă -

Abia după 8 ani de judecată, trecând peste multiple tertipuri juridice ale gigantului rus, SC Inter Distribution Company SRL a obtinut dreptatea în prima instanță. Tribunalul București a dispus rezilierea contractului din culpa exclusivă a Lukoil Romania SRL și a obligat compania rusească la plata de daune-interese de 17.108.123,67 Euro. Doar că gigantul rus nu a fost de acord cu această decizie și a formulat apel.

Pe 15.10.2018 Curtea de Apel București a respins apelul formulat de Lukoil Romania SRL, astfel deciza primei instante a fost reconfirmată si devine  executorie”, ne-a transmis un cititor al Ziarului Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut