fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

VIDEO. Primarul Adrian Dobre critică Inspectoratul Școlar Județean Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre a criticat marți, 23 octombrie, Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în cadrul întâlnirii săptămânale cu reprezentanții mass-media. Edilul spune că situația de la Liceul Ludovic Mrazek se poate repeta oricând, atâta timp cât inspectoratul nu pune la dispoziția municipalității o strategie privind evoluția învățământului.

Reamintim că după ce s-au făcut investiții importante în acest liceu, la începutul anului primăria a anunțat că va fi închis, din lipsa numărului suficient de elevi pentru desfășurarea activității.

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre spune că deși a solicitat acest lucru încă de la finalul anului 2016, încă nu a primit din partea inspectoratului o minimă strategie pentru a se afla, măcar în linii mari, evoluția demografică privind numărul de elevi.

„Mi-aș dori să nu mai vină inspectoratul să lase de înțeles că primarul închide școli”, a comentat Adrian Dobre care a precizat că strategia privind evoluția infrastructurii școlare este importantă pentru a ști în ce clădiri trebuie investiți bani. Totodată, edilul a precizat că a fost la întâlniri cu directorii altor colegii care s-au arătat dezamăgiți că spațiile pe care le administrează nu se ridică la nivelul de la Ludovic Mrazek.

Cel mai grav este că există riscul ca și alte unități de învățământ să se închidă după ce se fac investiții, iar primarul spune că acest lucru se va întâmpla și la școlile gimnaziale.

- Reclamă -

„Atunci când am discutat de Mrazek la sfârșitul anului 2016, când discutam despre programa și rețeaua școlară, am atras atenția că Mrazek este cu risc de a se închide și am fost blocat de inspectorat în a lua o decizie”, a mai spus primarul Adrian Dobre.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut