fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Doroftei ar putea pleca din țară: „Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș!”

Citește Și

- Reclamă -
Leonard Doroftei a declarat că familia lui este din ce în ce mai hotărâtă să părăsească România.

Fostul campion mondial este nemulțumit de felul în care a fost tratat de autoritățile din Ploiești, care l-au forțat să evacueze pub-ul din centrul orașului, din cauza riscului seismic.

Fostul sportiv  și-a deschis un alt pub, la peluza arenei Ilie Oană.

- Reclamă -

„Eu nu m-am gândit să plec, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei.  Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afacere pe care mi-au luat-o la prima strigare.(…) Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci…nu poți să faci lucrul ăsta”, a declarat Leonard Doroftei, potrivit DigiSport.

Noul local nu-i aduce, pe moment, profit lui Leonard Doroftei, așa că „Moșu” n-a stat cu mâinile în sân. A început să-i servească pe clienți la mese, întreținând, totodată, și buna dispoziție. „Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese”, a declarat, pentru Libertatea, fostul campion mondial WBA la semiușoară (2002-2003).

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut