fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Biciclist acroșat de un șofer care conducea o autoutilitară băut și fără permis, care a fugit de la locul accidentului

Citește Și

- Reclamă -

Un biciclist a fost acroșat de un șofer care conducea o autoutilitară băut și fără permis, care a fugit de la locul accidentului! Duminică, 9 decembrie, în jurul orei 14.10, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, în localitatea Filipeștii de Târg. Biciclistul a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat.

A fost identificat conducătorul auto implicat, care a părăsit locul producerii accidentului. Acesta, un bărbat din aceeași localitate, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat la scurt timp și adus la poliție pentru audieri.

- Reclamă -

În urma verificărilor, s-au stabilit atât faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, cât și faptul că se afla sub influența alcoolului (1,37 mg/l în etilotest).

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea dispunerii de măsuri preventive, anunță Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut