Un biciclist a fost acroșat de un șofer care conducea o autoutilitară băut și fără permis, care a fugit de la locul accidentului! Duminică, 9 decembrie, în jurul orei 14.10, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, în localitatea Filipeștii de Târg. Biciclistul a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat.

A fost identificat conducătorul auto implicat, care a părăsit locul producerii accidentului. Acesta, un bărbat din aceeași localitate, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat la scurt timp și adus la poliție pentru audieri.

În urma verificărilor, s-au stabilit atât faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, cât și faptul că se afla sub influența alcoolului (1,37 mg/l în etilotest).

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea dispunerii de măsuri preventive, anunță Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here