fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

UPDATE. Filmul accidentului. Polițistă locală lovită de o mașină în Ploiești! Șoferul a fugit de la locul accidentului!

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. Poliția Prahova a venit cu noi precizări, referitoare la modul cum s-a desfășurat incidentul: „Din primele cercetări se pare că polițista locală, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism parcat neregulamentar pe strada Bobâlna. S-a apropiat de conducătorul autoturismului solicitând acestuia să prezinte documentele, bărbatul a refuzat, s-a urcat în autoturism și a plecat de la fața locului. Colegul polițistei locale este cel care a apelat 112 spunând că agenta a fost lovită de autoturismul în cauză. Polițista locală a făcut un atac de panică, acuză dureri în zona șoldului și a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești.”

Mașina condusă de bărbat a fost ulterior găsită abandonată pe strada Jupiter. Șoferul este în continuare căutat de polițiști.

- Reclamă -

UPDATE. Poliția Locală Ploiești confirmă că șoferul care a dat cu mașina peste polițista locală era oprit neregulamentar pe trecerea pentru pietoni. În momentul în care polițista locală a vrut să-l atenționeze că este oprit neregulamentar, acesta a pornit mașina și a plecat în trombă lovind-o se pare intenționat pe femeie.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, polițista locală care a fost accidentată în zona Gării de Sud a suferit un traumatism la coapsa dreaptă, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. SAJ Prahova a intervenit la accident cu un echipaj cu medic.

- Reclamă -

ȘTIREA INIȚIALĂ

O polițistă locală a fost lovită de un autoturism pe strada Veronica Micle din Ploiești! Potrivit Poliției Prahova, șoferul mașinii care a lovit-o pe polițista locală a fugit de la locul accidentului. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat.

Vom reveni cu detalii!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primarul Nicolae Drăgan, de la Târgșorul Vechi, nu mai poate candida

Primarul Nicolae Drăgan din Târgșoru Vechi nu poate să mai candideze pentru poziția de edil în alegerile locale din...
Sari la conținut