fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Victor Ponta, scutit de la audieri. Surse: Premierul se operează astăzi în Turcia

Citește Și

- Reclamă -

ponta victor - Ziarul INCOMODVicepremierul Gabriel Oprea se află în funtea Guvernului până la sfârşitul săptămânii. Premierul Victor Ponta i-a delegat pentru patru zile atribuţiile. Şeful Guvernului se află în Turcia, acolo unde se va opera la genunchi, după o accidentare suferită într-un meci de baschet. Informaţia au aflat-o şi procurorii DNA, care îl aşteptau, ieri dimineaţă, pe Victor Ponta la audieri. A mers doar avocata sa, care a cerut o amânare de o săptămână.

Victor Ponta a fost sfătuit de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să meargă pentru operaţia de la genunchiul stâng în Franţa, acolo unde şi-a făcut el o intervenţie asemnătoare acum 9 ani, după ce a derapat cu motocicleta.

- Reclamă -

Călin Popescu Tăriceanu: „E mai ușoară a lui (operația – n.r.), eu am avut o operație mai grea de ligamente. I-am dat un sfat, dacă vrea să apeleze la acelali chirurg cu recunoaștere profesională foarte mare”.

Premierul Victor Ponta a vorbit despre accidentarea lui acum trei săptămâni, într-o deplasare oficială la Tirana. S-a îndreptat şchiopătând spre preşedintele Albaniei şi i-a explicat incidentul. Premierul s-a lovit la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet.

În 2006, fostul preşedinte Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc la o clinică din Viena. El a ales o clinică din străinătate, după ce a fost evaluat la un spital din Capitală.

- Reclamă -

Un an mai târziu, fostul şef de stat apela la medicii din ţară pentru o nouă intervenţie chirurgicală. Operaţia la glanda tiroidă a fost făcută de chirurgii de la Spitalul Militar.

Tot în ţară s-a operat şi Ion Iliescu.

„Eu am avut două operații, ambele le-am efectuat în țară. Prima privind vezica biliară, în anii 90, am efectuat-o în spitalul Elias (…) și după anul 2000 am avut o a doua operație, plasarea unor stenturi pe artera coronariană, făcută în clinica profesorului Brădișteanu (…). Legat de efectuarea acestei a doua operații, am făcut un control și la Paris, într-o vizită pe care am făcut-o în anul respectiv. Dar operația propriu-zisă am făcut-o în țară. Ambele operații le-am făcut în București”, a spus fostul șef al statului.

În schimb, fostul premier Adrian Năstase a optat pentru clinicile din străinătate. El s-a tratat, în 2003, în Germania, unde a fost operat la glanda tiroidă, iar în martie anul acesta a fost în Franţa, unde medicii i-au montat un stent.

- Reclamă -

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Inundații la Sinaia, pe DN 1, în urma precipitațiilor

Pompierii prahoveni intervin din nou pentru evacuarea apei, după ce mai multe zone din Sinaia, inclusiv DN 1, s-au...
Sari la conținut