fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Crimă în Prahova: un cetățean suedez a fost omorât de fiul concubinei sale!

Citește Și

- Reclamă -

Crimă în Prahova! Un bărbat de cetățenie suedeză, de aproximativ 60 de ani, a fost omorât de fiul concubinei sale! Zilele trecute, în comuna Fulga, cei doi s-au luat la ceartă pe fondul consumului de alcool, iar suedezul i-a reproșat fiului femeii, în vârstă de aproximativ 40 de ani, că nu muncește și că îi cheltuie banii lui de pensie.

Cetățeanul suedez a fost cel care l-a atacat primul pe bărbat, lovindu-l cu un cuțit, iar acesta a reacționat, bătându-l cu bestialitate. Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde a decedat în cursul zilei de miercuri, 27 martie.

- Reclamă -

Dosarul penal a fost înregistrat inițial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil și viza fapte de violență în familie. Astăzi, după ce bărbatul a decedat, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, iar procurorii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut