fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

Un polițist a fost bătut la o discotecă din Sângeru – Agresorul a fost imobilizat (VIDEO)

Citește Și

- Reclamă -

gabi petre - Ziarul INCOMODUn polițist care se afla în timpul serviciului a primit un pumn în față de la un bărbat, în parcarea discotecii din comuna Sângeru. Agresorul a coborât nervos dintr-o mașină și l-a lovit din senin, sub ochii mai multor persoane.

Incidentul s-a petrectut sâmbătă noapte, în jurul orei 2.30, la o discotecă din comuna Sângeru, unde polițistul lovit, Gabriel-Dănuț Petre (FOTO), se afla împreună cu un alt coleg, Ionuț Răducanu, pentru a asigura liniștea și ordinea în zonă.

- Reclamă -

Cei doi agenți stăteau de vorbă în fața discotecii moment în care un bărbat a coborât nervos dintr-o mașină, a venit la polițiști și a întrebat care dintre ei se numește Gabi. În momentul în care Gabriel Petre a răspuns că el este, bărbatul l-a lovit imediat cu un pumn în față.

Celălalt polițist, Ionuț Răducanu, a încercat să îl imobilizeze pe agresor folosind sprayul iritant lacrimogen, însă în îngrămădeala creată, jetul de spray l-a afectat și pe polițistul Gabriel Petre. Unul dintre martori a sărit în ajutorul agentului Ionuț Răducanu care se chinuia singur să-i pună cătușele agresorului recalcitrant.

Bărbatul a fost imobilizat, băgat în mașina poliției și condus la postul din Sângeru, acolo unde Gabriel Petre a sunat la 112 raportând cele întâmplate.   

- Reclamă -

Vă prezentăm mai jos imagini video realizate de un martor, din momentul în care agresorul era băgat în mașina poliției. Atenție, limbaj licențios!  

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum scăpăm de durerile de spate

În timpurile actuale, durerile de spate sunt din ce în mai comune. Fie pentru că stăm toată ziua la...
Sari la conținut