fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

FOTOGRAFIA PE CARE PROCURORII O CONSIDERĂ PROBĂ ÎMPOTRIVA PRIMARULUI BĂDESCU

Citește Și

- Reclamă -

primar badescu paintball - Ziarul INCOMODProcurorii DNA l-au reţinut pentru 24 de ore pe primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, pe care îl acuză de abuz în serviciu şi luare de mită în dosarul finanţării Petrolului prin intermediul ONG-ului Asociaţia Comunitară Lupii Galbeni a fraţilor Capră.

Potrivit unui comunicat al DNA Ploieşti, „primarul Bădescu i-a pretins unui reprezentant al Asociaţiei Comunitare „Lupii Galbeni 2012” Ploieşti, în schimbul derulării contractului de asociere şi a regulamentului de aplicare a contractului, precum şi a efectuării plăţilor către Asociaţie, suma de 300.000 euro reprezentând un comision de 10% din valoarea totală a sumelor ce urmau ce urmau a fi acordate de primărie jucătorilor echipei de fotbal „F.C. PETROLUL” Ploieşti, ale cărei interese erau reprezentate de Asociaţia Comunitară, precum şi foloase necuvenite constând în contravaloarea transportului şi a cazării, în perioadele ianuarie – februarie 2013, respectiv ianuarie – februarie 2014, la două hoteluri din Turcia unde inculpatul Bădescu Iulian a însoţit echipa în desfăşurarea cantonamentului.”
Una dintre probele pe care procurorii le-au strâns privind deplasarea edilului în Turcia pe banii lui Capră o reprezintă fotografia de mai sus, postată alături de un comunicat de presă chiar pe site-ul clubului FC Petrolul în februarie 2014, pe care îl puteţi citi mai jos:
„Jucătorii şi staful tehnic au profitat de după-amiaza liberă de miercuri şi au decis să-şi măsoare forţele la paintball, în parcul Anadolu din Belek. Concluzia: separat sunt buni, dar împreună formează un grup foarte puternic, gata să învingă pe oricine!
Împărţiţi în două echipe de către antrenorul Cosmin Contra, roşiii şi verzii s-au întrecut în declaraţii de vitejie înaintea luptei, dar au acceptat să facă o poză comună pentru a le demonstra tuturor că sunt gata să câştige orice război, alături de primarul Iulian Bădescu, patronul Dan Capră şi directorul executiv Alexandru Crângu. Au urmat imagini desprinse din filmul Comando, fiecare dintre petrolişti transformându-se în Arnold, chiar dacă Geraldo l-a ignorant pe fostul mare culturist şi a ales să pozeze în Rambo. Verzii au luat primii steagul advers, după ce Bornescu a furat o bandană roşie şi s-a infiltrat în tabăra adversă, ieşind, însă, din câmpul de luptă. Reuşita nu s-a pus, iar războiul a continuat în două reprize, cu o pauză de hidratare, acesta fiind de altfel şi singurul moment când rafalele bilelor colorate au încetat. Până la final, fiecare dintre echipe a reuşit să puncteze câte o dată, iar lupta s-a încheiat nedecis, roşiii şi verzii anunţând că se vor răzbuna pe adversari. Muniţia e deja pregătită, la luptă!”

- Reclamă -

Sursa: www.observatorulph.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut