fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Doi „vrăjitori” din Ploiești au păcălit o româncă stabilită în SUA cu peste 400.000 de dolari

Citește Și

- Reclamă -

Doi membri ai unui clan de romi din Prahova au fost obligați de judecători să-i plătească unei românce stabilite în Florida (SUA) suma de 412.753 de dolari, bani pe care i-au obținut în urmă unei înșelăciuni spectaculoase prin așa-zisă metodă a „ghicitului”, potrivit ziare.com.

Clienta voia un blestem care să fie atât de puternic încât să-l omoare pe fostul soț. Având numărul de telefon al unei „vrăjitoare” de la o prietenă, a sunat-o pe aceasta.

- Reclamă -

Femeia i-a cerut 1.000 de dolari necesari cumpărării unor materiale și 300 de dolari pentru că a scăpat-o de magia neagră.

Apoi, i-a transmis clientei că farmecele cu magia neagră i-au fost făcute de actuala iubită a fostului soț și a mai solicitat 1.000 de dolari pentru „a băga 99 de diavoli în ea să i se oprească inima, să facă stop cardiac”.
Au urmat și alte solicitări, unele refuzate, femeia fiind convinsă apoi că vrăjitoarea poate vorbi cu un nepot decedat.
Apoi, vrăjitoarea a pus-o în legătură cu un „tămăduitor”.
Nici mai mult, nici mai puțin, acesta i-a spus că trebuie să-i spele toți banii pe care îi are în aghiasmă, fiindcă are „probleme mari”, respectiv „e nenorocire mare, sufletul a vrut să fugă, necuratul se ascundea peste tot”.
Femeia a transmis că are o proprietate în Florida pe care poate să o vândă ca să facă rost de o sumă mare de bani. „Dați-i drumu doamna la vânzare că diavolu și satana vă ține ca …”, a venit sfatul din România.

Putea să vi se-ntâmple un accident vascular în cap, pentru că ajunsese tot argintul asta viu în cap, undeva în cap, și dacă ajungea și-n creier putea să se-ntâmple un accident vascular oricând, o nenorocire de genul asta„, a mai spus „tămăduitorul”.

Fiind convinsă că toți banii ei trebuie spălați, la propriu, femeia a trimis în România, pe numele unor apropiați ai vrăjitorilor următoarele sume:

- Reclamă -

– 1 septembrie 2015 suma de 68.000 USD;
-08 septembrie 2015 s uma de 99.000 USD;
-09 septembrie 2015 suma de 33.500 USD;
-14 septembrie 2015 suma de 99.000 USD;
– 15 septembrie 2015 suma de 99.000 USD.

Vezi ce s-a întâmplat mai departe AICI

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut