Un patron de magazin este cercetat pentru şantaj pentru că l-a ameninţat pe unul dintre angajaţii săi că va publica fotografii cu el dezbrăcat complet, dacă nu va renunţa la drepturile salariale.

Ioan Cătălin P. (26 de ani), administratorul unui magazin din comuna prahoveană Poiana Câmpina, este acuzat că şi-a constrâns un angajat să renunţe la plata salariilor dacă nu vrea să apară nud pe site-uri de socializare. Patronul magazinului a intrat în posesia telefonului angajatului său unde a găsit mai multe fotografii şi conversaţii indecente ale acestuia. L-a ameninţat că va publica tot, dacă nu va renunţa să mai ceară restul de plată al salariilor.

În plus, tânărul a fost pus să acopere şi o presupusă lipsă în gestiunea magazinului în valoare de aproape o mie de euro. Angajatul a mers la Poliţie unde a reclamat iniţial că şeful său nu vrea să-i plătească banii pentru munca prestată, dar ulterior a recunoscut şi că este şantajat cu publicarea unor fotografii nud.

În urma unor percheziţii care au fost făcute la domiciliul suspectului, poliţiştii din Câmpina au ridicat un telefon mobil care urmează să fie verificat. Pe numele patronului de magazin a fost deschis dosar penal pentru şantaj. Bărbatul a fost plasat în control judiciar, măsură preventivă solicitată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Sursa: www.adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here