fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Ce firmă a căștigat contractul pentru construirea unui lot din autostrada Ploiești-Buzău

Citește Și

- Reclamă -

Contractul pentru execuția lotului 3 al autostrăzii Ploiești-Buzău a fost câștigat oficial de Compania Drum Asfalt, care face parte din Grupul bihorean Selina. Tronsonul câștigat este Pietroasele-Buzău, cu o lungime de 14 km și o durată de construire de 20 de luni.

Contractul are valoarea de aproape un miliard de lei și poate fi semnat dacă nu se depun constestații, dar șansele de a evita contestațiile sunt destul de mici, având în vedere competiția de oferte.

- Reclamă -

Licitația pentru prima secțiune a Autostrăzii A7 Ploiești – Pașcani a fost lansată pe 1 iunie 2021 și a fost inclusă la finanțare prin PNRR, acesta fiind și cel mai mare contract de autostradă din Europa finanțat prin PNRR. Anunțul privind desemnarea oficială a asocierii câștigătoare pentru lotul 3 a fost făcut luni de ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu.

„A fost desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 3 (Pietroasele – Municipiul Buzău) al autostrăzii Ploiești-Buzău (A7)! Asocierea de constructori români, turci și spanioli trebuie să finalizeze în 20 de luni lucrările pe cei 13,9 km ai acestui lot, după semnarea contractului.”

Citește integral pe economedia.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...